Space Planning

Lär dig Space Planning för att visualisera dina strategier


För dig som arbetar som Space Manager erbjuder vi olika skräddarsydda utbildningar där du bland annat lär dig att skapa planogram samt genomföra analys och visualiseringar med programvaran JDA.

Grundläggande

I den här utbildningen går vi igenom grunderna i JDA. Här lär du dig att skapa planogram från grunden genom att lägga upp projekt, bygga sektioner och hyllor och därefter arbeta aktivt med produkterna. Vi tittar också närmare på inredningsbibliotek och produktbibliotek.

Grundläggande plus

För dig som har arbetat ett tag i JDA går vi i den här utbildningen in på mer funktioner och finesser i programmet. Du kommer att lära dig hantera och importera försäljningsdata, skapa och förändra rapporter, diagram och etiketter, samt att visualisera och presentera highlights och layouter för utskrift. Vi tittar även på databashantering.

Avancerat

För dig som genomfört våra två första kurser erbjuder vi en avancerad utbildning där vi går på djupet i JDA. Här ligger fokus på analyser, presentation av analyser, benchmarking och 3D-vyer. Vi kommer även att fördjupa dina kunskaper inom rapporter, diagram och highlights.

Kontakta oss för mer information

Du kan räkna med att varje utbildning tar cirka 1 dag och kan hållas såväl i våra lokaler som ute hos dig. Vi tittar gemensamt på lämplig tidpunkt och upplägg för genomförandet.

Vill du veta mer?

Kontakta oss