Vi söker en Kategorichef

15 augusti 2013

Som kategorichef utvecklar och utvärderar du varuplaceringsstrategier inom detaljhandeln. I nära samarbete med våra kunder tar du fram planogram samt utvärderar utfallet. Du är en nyckelperson i vår verksamhet och tillsammans med kategoriassistenten ansvarar du för hela processen.

Du är en ansvarsfull person och har en stark förmåga att arbeta självständigt. Att du är engagerad, analytisk och noggrann i det du gör ser vi som självklart. Vidare är du handlingskraftig och kreativ. Du trivs att arbeta i projektform och är bra på att såväl starta upp som att avsluta projekt.

För att lyckas i rollen skapar du lätt nya, samt vårdar redan befintliga kundrelationer. Du är kundorienterad och besitter en hög servicenivå. Meriterande är erfarenhet från detalj- och dagligvaruhandeln. Datavana är ett krav.

Om Säljutveckling

Säljutveckling i Växjö är sedan starten 1989 en värdeskapande samarbetspartner för leverantörer och detaljhandelsföretag. Bred insikt inom sortiments- och varuplaceringsstrategier i kombination med erfarenhet från många varugrupper och branscher gör att vi kan ta ett helhetsansvar för att öka försäljningen i butik oavsett vilken fas vår kund befinner sig i. Det betyder att delta i beslutsprocessen gällande Space Management, erbjuda vidareutbildning, ta fram planogram samt vara ett bollplank till våra kunder.

Med över 20 års erfarenhet av arbete inom Space Management äger vi på Säljutveckling en gedigen kunskap om och erfarenhet av att driva försäljningen i butikshyllan. För närvarande är vi åtta heltidsanställda i bolaget. Då både nya kunder och befintliga kunder efterfrågar våra tjänster är vi inne i en expansiv fas och behöver bli fler. Därför söker vi nu en kategorichef.

Om arbetet

Arbetet omfattar heltid och utgår från vårt kontor i Växjö.

 

Din ansökan sänder du till HR@saljutveckling.se. Har du några
frågor är du välkommen att kontakta Fredrik 070 237 91 60.

Sista ansökningsdatum är den 8:e september.

 

Ladda ner beskrivningen här – PDF Kategorichef

Vill du veta mer?

Kontakta oss