Vi välkomnar Elin!

30 augusti 2013

Denna veckan välkomnar vi vår nya kategoriassistent Elin Aronsson som kommer direkt från universitetet där hon har studerat Service & Retail Management. Vi förstår att ni är nyfikna på vår nya medarbetare så här kommer en liten snabbintervju med Elin.

 

Hur känns det efter ett par dagar på nya jobbet?

Det känns fantastiskt kul att få jobba med det jag studerat på en arbetsplats med trevliga kollegor och roliga utmaningar. Jag får mersmak för varje dag som går.

 

Din utbildning låter intressant, kan du berätta mer om den?

Absolut! Det är en tvärvetenskaplig utbildning som kombinerar kurser om organisation, ekonomi, marknadsföring och ledning tillsammans med min valda inriktning på detaljhandel. Jag har även lyckats klämma in ett års studier på UC San Diego där jag läste bland annat branding och entreprenörskap.

 

Vilka andra tidigare erfarenheter tar du med dig in i det här jobbet?

Mitt intresse för handel har medfört att jag alltid extrajobbat i olika butiker och även med ekonomi och administration. Jag gillar att ha förståelse för hela processen.

 

Hur ser dina planer ut för hösten?

Förutom att lära mig allt jag kan om nya jobbet ser jag mycket fram emot Dagligvarugalan som äger rum i september. Det känns kul att Säljutveckling är kategoriägare.

 

Vad gör du när du inte jobbar?

Då spenderar jag helst tiden i goda vänners lag, på gymmet eller på resande fot. Nästa resa blir nog en tågluff i södra Europa.

 

Kan du avslöja någon dold talang?

Jag är förvånansvärt bra på att fickparkera.

Vill du veta mer?

Kontakta oss