Tre starka finalister till Årets Space Manager 2014

26 augusti 2014

Efter ett tufft nomineringsarbete har vi äntligen våra tre finalister till Årets Space Manager 2014.

 

Anders Beijar

Anders Beijar, Löfbergs
Anders har hela tiden utvecklat en trovärdighet som space manager genom att vara objektiv i sitt arbetssätt och alltid sätta kunden i fokus! Han har genomfört över 200 butiksombyggnader baserat på de förslag han har tagit fram för butiken, samt även gjort sig ett respekterat namn på central nivå när det gäller kunskap och kompetens kring kaffehyllan.

 

Mats Colak

Mats Colak, Cloetta
Med lång erfarenhet i branchen presenterar Mats ett gediget och konsekvent Space Manager-arbete både internt och externt med hela kategorins utveckling i fokus. Detta sker med såväl innovativa som väl förankrade idéer med konsument, butik och kedja i åtanke. Mats presentationer och lösningar visar på ett mod att utmana befintliga strukturer.

 

Stefan Hauptmann

Stefan Hauptmann, Hemköp

Stefan brinner för att omvandla kundinsikten till en emotionell upplevelse för kunden i butiken. I detta ligger att ge kunden en inspirerande köupplevelse och att hitta bra måltidslösningar. För Stefan är kommunikation med butiksmedarbetarna central för att underlätta deras vardag. Lyhördhet och kunden i centrum samt förmågan att få med alla i teamet är också Stefans styrkor.

 

 

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss