Dagligvarugalan 2013

17 september 2013

I förra veckan åkte vi på Säljutveckling till Stockholm för att gå på Dagligvarugalan där vi delade ut pris till ”Årets Space Manager”. Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, vi började med att hålla ett litet seminarium om Space Management innan själva galan. Ett 20-tal deltagare från flera olika branscher som alla på något sätt jobbar med Space Management var med för att höra våra tankar kring framtidens utmaningar.

Efter ett lyckat seminarium begav vi oss till hotellet för att göra oss fina inför kvällens festligheter på Waterfront Congress Center. Kvällen började med en välkomstdrink och mingel innan vi var välkomna att sätta oss till bords. Kvällens meny var en härlig blandning av svenska smaker och rätterna varvades med underhållning av Jan Bylund och såklart det viktigaste av allt – prisutdelning. Inte mindre än 18 priser delades ut under kvällen och det kanske mest prestigefyllda priset ”Årets Butik” gick i år till Coop Extra i Åkersberga.

Men för oss på Säljutveckling så var det en helt annan kategori som var höjdpunkten, nämligen ”Årets Space Manager” där vi stod som kategoriägare. Sten-Åke Friman delade ut priset tillsammans med jurymedlemmen Conny Bjuvegård och de nominerade var Anders Beijar på Löfbergs, Johan Panke på Coca-Cola och Anne Rantalainen på Ica. Vinnaren av titeln ”Årets Space Manager 2013” blev……Anne Rantalainen!!!

Dagligvarugalan kollage

Mer bilder från galan hittar ni genom att klicka här

Vill du veta mer?

Kontakta oss